Hejdå Rayer

Jag | 2011-08-17 | 17:39:19 Kommentera här! 1 st

Igår åkte jag med Rayer till Arlanda varifrån hon åkte vidare till Paris (nej, vadå avundsjuk?). Det var tråkigt att säga hejdå inför ännu ett år, men jag är riktigt glad att jag fick träffa henne igen! Att det kändes precis som vanligt att ses igen efter att inte ha träffats på över ett år tar jag som ett bra tecken på att vi kan fortsätta vara bra kompisar i en massa år framöver. Dessutom har det varit väldigt roligt att gå runt i Stockholm en massa. Förhoppningsvis kan jag åka och hälsa på henne i New York nästa år.


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Du/ni som återvänder till skolan nu. Vill bara berätta ifall du ser någon som kämpar för att få vänner eller att han/hon är blyg och inte vågar hälsa på någon eller inte är klädd i de coolaste kläderna, ställ upp genom att säga hej och le mot henne/honom i korridoren eller på skolgården. Du vet inte hur denna person har det utanför skolan. Att vara en schysst kompis kostar så lite och kan göra stor skillnad i någons liv! Se till att ingen blir ensam, för det är nog ingen som vill vara det!

Vänligen för vidare detta budskap på bloggen, twitter och facebook för att stoppa mobbningen!Hoppas du får en fortsatt fin och trevlig dag! :)

2011-08-17 @ 18:28:31
URL: http://ferhat.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0