Stoppa mobbning!

Jag | 2011-08-17 | 22:13:40 Kommentera här! 2 st

Jag fick precis den här kommentaren från Ferhat och tänkte sprida meddelandet vidare.

"Du/ni som återvänder till skolan nu. Vill bara berätta ifall du ser någon som kämpar för att få vänner eller att han/hon är blyg och inte vågar hälsa på någon eller inte är klädd i de coolaste kläderna, ställ upp genom att säga hej och le mot henne/honom i korridoren eller på skolgården. Du vet inte hur denna person har det utanför skolan. Att vara en schysst kompis kostar så lite och kan göra stor skillnad i någons liv! Se till att ingen blir ensam, för det är nog ingen som vill vara det!
Vänligen för vidare detta budskap på bloggen, twitter och facebook för att stoppa mobbningen!"

Jag är Friends-representant i min klass och tycker att det här är jätteviktigt! Man har ju hört hur många historier som helst om folk som blir mobbade och jag tror att de flesta någon gång har känt sig utanför eller ensam. Själv mådde jag inte alls bra under några år i grundskolan. Att ha bra vänner gör verkligen så stor skillnad och nu ser jag faktiskt fram emot att komma tillbaka till skolan för att träffa alla igen. Så ja, tänk lite extra på de runt omkring er i år och sprid gärna det här vidare.


Kommentarer
Postat av: anneli

det stämmer! under 1 år har jag gått ner över 30 kg, kämpar fortfarande. Väger över 90 kilo, så fortsätter kämpa neråt! kommer skriva mer om det i bloggen, jag skriver även om min mobbningstid.. varje lördag, så jag tycker det är bra att det finns folk som du för det fanns inte när jag blev mobbad på det sättet då :(

2011-08-17 @ 23:42:00
URL: http://mineinspiration.blogg.se/
Postat av: Björn Hultman

Intressant inlägg, läs min blogg och lär dig mer om ämnet då jag föreläser ute i skolor om det. Ja, att säga hej är viktigt och ännu viktigare är att ingripa när någon blir utsatt.

2011-08-19 @ 17:13:04
URL: http://antimobbning.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0